Victor Ponta: ” Oricine îndrăznește să nu execute orbește ordinele ‘Cartelului’ devine imediat securist, trădător, cârpă — fiind târât în mocirla lui Dragnea!”

Foto: Sutu.ro

Foto: Sutu.ro

Nu este niciun dubiu că rețelele de socializate au fost și sunt de foarte multe ori adevărate motoare de informare și dezinformare, mobilizare și demobilizare, de manipulare și avertizare, de dezvăluiri mai mult sau mai puțin reale, uneori chiar mijloace de răzbunare și chiar au influențat alegeri prezidențiale.

De ce se întâmplă toate acestea? Răspunsul este foarte simplu – rețelele de socializare sunt asemenea unor rafturi într-un supermarket pe care sunt așezate o enormitate de mărfuri. Nu trebuie decât să întinzi mâna să iei ce-ți dorești. Desigur, nu toate produsele sunt de calitate. Multe dintre ele sunt învechite, expirate, toxice, stricate, alterate, nocive, etc. Dar, trebuie să recunoaștem există și multe lucruri de care ne folosim cu adevărat. Din exemplul următor, vă las pe dumneavoastră, cititorii, să ”categorisiți” ce fel de informație este cea lansată pe Facebook, miercuri, de Victor Ponta.

“Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulți membri și votanți ai PSD — că Liviu Dragnea și ‘Cartelul de la Teldrum’ au confiscat Partidul și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fața legii/ că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie și distruge economic și social România / că Grindeanu, Tudose, Țuțuianu, Teodorovici și oricine îndrăznește să nu execute orbește ordinele ‘Cartelului’ devine imediat securist, trădător, cârpă — fiind târât în mocirla lui Dragnea!”, scrie Ponta.

El precizează că a decis să iasă din această “mocirlă”, să ofere o alternativă pentru toți cei dezamăgiți de Liviu Dragnea.

“Pentru că nu are nici curaj, nici argumente să îmi răspundă, Liviu Dragnea își trimite bufonii peremiști și slugile plătite de el din presă să se plimbe din televiziune în televiziune și să încerce să mă tragă înapoi în mocirlă vehiculând minciunile oribile că eu le făceam dosare penale colegilor din PSD”, mai spune Ponta în postarea sa.

Acesta menționează că socrul său a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul său arestat, mama și sora lui percheziționate, soția anchetată, iar el și-a pierdut funcția de președinte al PSD și de premier și merge lunar la Înalta Curte de Casație și Justiție.

“Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau, și când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD ‘penali’ de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greșeala mea? Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal — Liviu Dragnea! Și în timp ce se lupta pentru el însuși, sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi — niciodată! Că așa e Liviu — doar el contează!”, mai arată Victor Ponta.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *