O femeie din Argentina a fost dusă la spital întinsă pe patul său. Femeia cântărește 490 kilograme

Foto: rosario3.com

Foto: rosario3.com

Isabella, o tânără cu vârsta de 32 de ani din localitatea Rosario, la 340 kilometri nord de Buenos Aires, a trebuit dusă la spital din cauza unor tumori pe picioare, apărute din cauza  obezității sale extreme. În prezent, femeia cântărește 490 de kilograme iar medicul de pe ambulanță a fost nevoit să cheme pompierii pentru a scoate femeia din casă. Din cauza proporțiilor uriașe provocate de  obezitatea extremă,  pompierii au fost nevoiți să dărâme un zid al casei și să transporte femeia până la un camion al apărării civile, cu ajutorul căruia a fost ulterior dusă la spital.

Femeia a declarat că a fost grasă de când se știe și a abandonat școala din cauza discriminărilor pe care le-a suferit.

“Am fost mereu grasă. Am părăsit școala din cauza discriminărilor pe care le-am suferit. Mi-am reluat studiile mai târziu pentru a fi cineva în această viață. Azi acest lucru pare imposibil”, a declarat Isabella unui reporter de la un ziar local.

Singura dorință a ei este de a reuși să se trateze și să trăiască cât mai mult.

“Vreau să mă tratez și să trăiesc”, a spus tânăra înainte de a fi dusă la spitalul din Rosario.

În luna septembrie, femeia considerată cea mai grasă din lume, egipteanca Eman Ahmed Abd El Aty, a murit într-un spital din Abu-Dabi unde era internată cu insuficiență cardiacă și probleme la rinichi.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *