Ion Cristoiu: „Sunt 28 de ani de babuism românesc, de temenele la ÎNALTA POARTĂ”

Foto: Jurnalul.ro

Foto: Jurnalul.ro

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă nu vor participa la recepţia organizată, vineri seara, de Ambasada SUA, eveniment care a fost comentat în direct la Antena 3, de jurnalistul Ion Cristoiu.

De asemenea nici preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu a participat la eveniment. În schimb, preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent, începând cu ora 19.15, De la ora 19.30 amabasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm va ţine un discurs.

Referitor la acest eveniment, dar și despre faptul că președintele Klaus Iohannis și-a anunțat sosirea în timp ce reprezentanții Puterii au refuzat categoric participarea la recepție, cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu a făcut declarații incendiare:

„Cred că este un război civil politic, ca să zic așa. Niciuna dintre părți nu cedează. Salut gestul majorității că nu se duce la recepție. Este un gest de normalitate. Nu există nicăieri în lume o asemenea excitație colectivă. În România, să nu te duci la ambasada SUA este o mare nenorocire. Este primul moment istoric în care se refuză o astfel de invitație.Cred ca recepția este o inițiativă a lui Klemm iar jumătate dintre invitați sunt agenți. Sunt 28 de ani de babuism românesc, de temenele la Inalta Poartă”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *