SCANDAL şi acuzaţii ULUITOARE în politică. „Nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2”

Foto: News.ro

 

Foto: News.ro

La finalul şedinţei Consiliului Naţional al PSD, preşedintele partidului, Liviu Dragnea a declarat că fostul premier Victor Ponta a format un partid de securişti. La scurt timp, Victor Ponta a răspuns provocării lui Liviu Dragnea şi a afirmat că nu el a fost la „tăiatul porcului” alături de elita statului pentru a fi ajutat cu dosarele în instanţă.
“Eu nu am tăiat porcul la T14 şi nici nu căram vinuri scumpe la K2 ca să mă ajute cineva cu dosarele. Mă acuză exact cum spunea şeful lui, Băsescu. Nici nu l-a dus mintea la ceva mai deştept”, a declarat Victor Ponta

Președintele PSD a declarat în cadrul unei conferințe de presă de după Consiliul Naţional (CN) al partidului că PSD este supus în permanență unui asalt fără precedent, atât din interior, cât și din exterior și l-a acuzat pe Iohannis de înaltă trădare.

„Partidul nostru a fost suspus celui mai amplu program „anti”. S-a incercat dezbinarea noastra, sfasierea acestui aprtid, din interior si din exterior, din interiorul tarii si exteriorul tarii. Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi si care acum au plecat la alte partide. Se inghesuie acum la un partid securist, facut pentru securisti.

Vorbim de un asalt permanent, furibund, la adresa partidului,a premierului, la adresa mea sau a lui Calin. Asupra celor care odata cazuri pot duce la dezbinarea Guvernului, pentru ca asta este una dintre mize”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea i-a mai îndemnat pe români să îndrăznească să creadă în România și să creadă într-un „Guvern românesc care îndrăznește să facă. Atunci românii vor avea acces la o infrastructură mai bună, la o educație mai bună. Cu condiția să fie un Guvern românesc”, a precizat Dragnea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *