În România se moare SELECTIV? Moartea a devenit un LUX. Tarife URIAŞE în funcţie de ziua înmormântării

După scumpirile anunţate la aproape tot ce înseamnă utilităţi, servicii, alimente, etc., iată, că nimeni nu se mai gândea că nu numai viaţa este nepreţuită, dar şi moartea are preţul ei. Începând cu data de 1 ianuarie 2019 tarifele din cimitire au crescut chiar şi cu 400%

Oradea este singurul oraş din România intrat în topul celor mai frumoase localităţi Art Nouveau din Europa, dar acest lucru vine şi cu dezavantaje! Viaţa acolo devine din ce în ce mai scumpă, potrivit

De anul viitor, orădenii vor plăti mai mult pentru aproape tot, de la locurile de parcare şi până la biletele din parcurile de distracţii.

Începutul de an vine cu veşti proaste pentru orădeni. Scumpirile sunt abia la început!

De la 1 ianuarie, s-au majorat abonamentele de parcare din oraş, cu până la 31%, dar şi biletele de acces la Aquapark sau la Grădina Zoologică. Până și taxele în cimitire se vor majora, cu până la 400%!

Înmormântările vor deveni un „lux”. Aparţinătorii care au înmormântări în weekend vor datora, pe lângă taxele uzuale, o taxă de 2.000 lei pentru zilele de sâmbătă și de 3.000 lei pentru zilele de duminică sau de sărbători legale.

Până și accesul mașinilor în cimitir se va scumpi cu 1 leu. Transportul coroanelor de flori și îngrijirea locurilor de veci s-au scumpit, de asemenea, de la 45 lei la 200 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *