Veste bună pentru toţi bolnavii de cancer. A fost descoperit TRATAMENTUL COMPLET pentru vindecarea bolii

O echipă de cercetători din Israel susţine că a găsit tratamentul prin care cancerul se poate vindeca. Acesta va fi introdus în curând în toate spitalele din Israel, urmând ca apoi să fie aplicat în întreaga lume.

“Credem că vom oferi într-un an un tratament complet pentru cancer”, a spus Dan Aridor, despre un nou tratament dezvoltat de compania sa, Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi), fondată în anul 2000 în incubatorul ITEK din Parcul ştiinţific Weizmann. AEBi a dezvoltat platforma SoAP, care oferă conduceri funcţionale către obiective foarte dificile, potrivit ziaruldeiaşi.ro

“Tratamentul nostru pentru cancer va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni şi nu va avea efecte secundare sau acestea vor fi minime. Va fi la un cost mult mai mic decat cele mai multe tratamente de pe piaţă”, a spus Aridor. “Soluţia noastră va fi generică şi personală”. Sună fantastic, în special în condiţiile în care se estimează că aproximativ 18,1 milioane de cazuri noi de cancer sunt diagnosticate în întreaga lume în fiecare an, potrivit rapoartelor Agenţiei Internaţionale pentru Cercetare a Cancerului. În plus, fiecare moarte a şasea din lume este cauzată de cancer, devenind astfel a doua cauză principală de deces (după bolile cardiovasculare).

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *