Trump și intrarea lui Dragnea la închisoare. Un mesaj care nu a mai venit și misterul unei poze de un milion de dolari

Dacă președintele SUA era prieten cu Liviu Dragnea, Donald Trump ar fi scris pe Twitter un mesaj de încurajare, la încarcerarea liderului PSD, crede Ion Cristoiu.

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat recent într-un interviu care a fost publicat pe cristoiublog.ro că poza făcută de Dragnea şi Grindeanu într-un restaurant din Washington, când s-au întâlnit cu Trump, a fost o întâmplare.

„Nu a fost nicio ceremonie. Nu, domnul Trump nu ştiu ce făcea pe acolo la un restaurant, da? Nişte şmecheri au zis „alo, domnule Grindeanu şi domnule Dragnea, dar o să staţi pe la o masă pe acolo să vă duceţi şi daţi mâna cu el, da?” , deci Trump nici nu stia cine vine, cine este si au zis, facem o poză si o dăm la babuinii ăia şi sunt veseli, iar dumneavoastră nu înţelegeţi că el nu a stat de vorbă cu Trump?”

Referitor la arestarea lui Dragnea, Ion Cristoiu a spus că dacă acesta ar fi fost prieten cu Trump, preşedintele american ar fi postat un mesaj de încurajare, pe Twitter.

„Păi, da, dar Trump nu a scris pe Twitter. El este în stare să fi scris pe Twitter „îmi pare rău că prietenul meu Liviu Dragnea a fost condamnat”. Și dacă spunea şi pe nedrept, gata o dădea afară, dădea afară tot DNA-ul, uite că nu e scris”, a mai scris Ion Cristoiu, pe blog.

Reamintim că în luna ianuarie 2017, fostul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, şi fostul premier, Sorin Grindeanu, au postat pe Facebook mai multe fotografii în care apăreau în compania preşedintelui SUA, Donald Trump.

Atunci, Dragnea a povestit că a avut „un dialog cald si deschis” cu Trump, care a afirmat despre România că este un stat foarte important pentru Administraţia sa.

Potrivit afirmaţiilor lui Dragnea, acesta i-ar fi spus preşedintelui american că doreşte ca parteneriatul dintre România şi SUA să fie dus „la un alt nivel”, iar Trump i-ar fi răspuns că va face acest lucru posibil.

„Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump”, a scris Dragnea pe pagina sa de socializare.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *