Amplă acţiune de protest în Piaţa Victoriei. Care este legătura cu Alexandru Cumpănaşu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a afirmat, joi seară, la România TV, că pe reţelele de socializare a fost anunţat un protest „împotriva clanurilor şi a autorităţilor care nu-şi fac treaba”

Cumpănaşu a spus că acţiunea de protest va avea loc în Piaţa Victoriei din Bucureşti, începând cu ora 16:00, potrivit transparentnews.ro

„Cred că astăzi populaţia s-a trezit. Eu mă chinui cu disperare să opresc un protest sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Pentru că oamenii vor spune că punem presiune pe anchetă şi eu vreau să fiu corect. Hai să aflăm adevărul. Dar eu garantez că se va face acel protest. Da, aşa am înţeles pe Facebook şi eu. Va fi un protest împotriva clanurilor şi a autorităţilor care nu-şi fac treaba.

 

Vă repet, mesajele mele nu au fost de încurajare. Mesajele mele au fost de ‘hai să vedem, hai să aşteptăm’. Eu cred că, în ciuda avertismentelor, sâmbătă la 4 vor fi în Piaţa Victoriei. Sunt părinţi, sunt mame cărora efectiv nu am avut cum să le spun ‘hai să nu’. Adică am spus, dar mi-au spus că e incalificabil ceea ce s-a întâmplat cu mama Alexandrei să fie ameninţată cu duba. Oamenii sunt atât de revoltaţi încât aceşti procurori nu vor mai fi dumnezei după acest caz”, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *