Lovitură năucitoare pentru Dragnea. Fiica lui va fi expulzată

Foto: Cotidianul.ro

Foto: Cotidianul.ro

Datorită împlicării lui Liviu Dragnea în fapte de corupţie, SUA a  luat decizia de a pune interdicţie lui şi tuturor membrilor familiei sale de a mai intra în America.

În acest fel va fi afectată situaţia Alexandrei, fiica fostului şef al PSD, care va trebui să parăsească țara de peste Ocean, potrivit  transparentnews.ro

Aceasta se afla de mai mulți ani în SUA, acolo unde studia actoria la o facultate. Fiica lui Liviu Dragnea locuiește în SUA alături de iubitul ei, Alexandru Mațaev.

Reamintim că Liviu Dragnea și familia sa au interdicție de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupție, a anunțat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

„Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public intrarea în Statele Unite fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție”, se arată în comunicat.

„În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

De asemenea, cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea, au primit interdicție de a intra pe teritoriul SUA.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai 2019, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *