Armata secretă a Rusiei. Planul diabolic al lui Vladimir Putin

 

În armata rusă, soldații vor fi repartizați pe diferite tipuri de unități armate pe baza „pașapoartelor lor genetice”.

Despre acest lucru, șefului Academiei de știință a Rusiei, Aleksandr Sergheev a afirmat recent că: „Proiectul acestor pașapoarte este cu bătaie lungă, fundamentat din punct de vedere științific”.

Acesta a subliniat că această armată de super-soldaţi modificaţi genetic este formată după un vechi model nazist, iar „scopul proiectului este de a depista la militari predispoziții genetice, în vederea exploatării lor la maxim”, a spus Aleksandr Sergheev, potrivit  transparentnews.ro

Ducându-și ideea mai departe, academicianul rus a menționat că, pe baza acestor date se va stabili „cine este mai bun pentru marina militară, cine poate fi mai bine pregătit pentru trupe de desant sau pentru a deveni tanchist”.

În martie anul curent, președintele Vladimir Putin a semnat un decret ce permite „eliberarea de pașapoarte genetice pentru cetățenii țării, cu respectarea principiului protecției datelor personale și în vederea formării profilului genetic al populației”.

Oficial, s-a spus că este vorba despre o măsură de securitate, de protecție a rușilor împotriva atacurilor chimice și biologice.

Decretul prezidențial a oferit, practic, cadru oficial și legal pentru proiectul evocat de academicianul Sergheev. Astfel, se va proceda la o evaluare a stării fiziologice a omului și, în același timp, „va putea fi prognozat comportamentul indivizilor în cazul unor situații de stres legate direct de activitățile militare. Capacitatea de a ignora stările de panică, de frică, de a rămâne calm în orice conjunctură, dar și de a gândi logic, toate aceste detalii ar putea fi înscrise în pașapoartele genetice ale militarilor”, a detaliat omul de știință.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *