Dezvăluiri incredibile ale fostului preşedinte Traian Băsescu. Cum lucrează reţelele de proxeneţi în România

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, duminică seară, la RTV, că amploarea mare pe care au luat-o reţelele de trafic de carne vie în România ar fi legată de faptul că suntem un „stat fleşcăit”.

Acesta a comentat dezvăluirile făcute în direct de o româncă, care a căzut de două ori victima rețelelor de proxeneți, potrivit  transparentnews.ro

„Puţine femei au avut curajul să vorbească despre această situaţie. Sunt reţele care lucrează dur. Banii sunt aşa de mulţi încât dispariţia unei persoane nu mai este ceva excepţional. O fi fost el în legătură cu poliţiştii locali, dar acum nu are cine să se ocupe de asta.

S-a ajuns la o situatie critica si trebuie luate masuri. O să spuneti că să respecte legea. Constitutia te obligă sa protejezi cetățenii români. Chiar dacă nu îi scrie SRI-ului că trebuie să se ocupe de traficul de carne vie, trebuie se se ocupe. Nu avem altă instituție cu capacitate de a culege informații cum e SRI-ul. Nu mai există ‘Doi și-un sfert’, este o mare greșeală desființarea lui” , a spus Băsescu.

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *