Amante pentru toată viaţa. Astrologii spun adevărul la început de an

 

Există destule femei divorţate sau necăsătorite vreodată. Şi fără copii. Fie că nu s-a ivit ocazia, fie că au fost refuzate dintr-un motiv sau altul, potrivit  transparentnews.ro

Ce cred ele despre statutul de femeie singură după 35 de ani, atunci când toata lumea le „presează” să se marite ori să facă un copil?

Unele femei sunt făcute pentru viața de familie, pe când altele preferă să rămână singure toată viața. În funcție de prioritățile lor, reprezentantele sexului frumos aleg să fie mamele perfecte sau femei de carieră care ajung să conducă companii uriașe sau soțiile ideale. Totuși, mai există o categorie despre care puține persoane vorbesc: cea a femeilor care rămân amante toată viața.

Pe lângă alegerile personale, mai există și anumite trăsături ce țin de zodiac și care pot să îți influențeze deciziile pe care le iei în viață. Ești curioasă dacă te afli printre cele 3 femei din zodiac care rămân amante toată viața?

Vărsător

Eşti o femeie open-minded, idealistă, care crede în dragostea adevărată. Deși multe persoane nu s-ar încumeta să rămână alături de un bărbat însurat, care te pune pe locul al II-lea, tu crezi într-o astfel de dragoste nonconformistă. O astfel de relație ți se potrivește de minune, iar acest lucru se datorează firii tale independente, dar și dorinței de a fi mereu liberă.

Scorpion

Dacă ar fi să alegem o femeie din zodiac care are parte doar de relații eșuate, atunci cu siguranță tu ai primi premiul I. Dezamăgirea cu care ai rămas în urma acestor relații nereușite te va determina să accepți rolul de amantă, deoarece doar așa poți să manipulezi bărbații pentru a obține tot ce îți dorești. Astfel te asiguri că nimeni nu te va răni și că tu ești cea care va avea de câștigat. Acum este rândul tău să te răzbuni, iar răzbunarea este atât de dulce, nu-i așa?

Berbec

Femeia Berbec este recunoscută ca cea mai egoistă din zodiac, care întotdeauna se va pune pe primul loc. Această nativă pune un mare accent pe propria satisfacție, dar și pe obținerea lucrurilor care să îi ofere confort. Nimic nu poate sta în calea îndeplinirii dorințelor acestei zodii. Deși pe celelalte planuri vrea mereu să fie pe primul loc, la capitolul dragoste se poate mulțumi și cu locul al doilea, dacă acest lucru o ajută să obțină ce își dorește. Dintre toate zodiile, femeia Berbec are cele mai mari șanse să fie o spărgătoare de căsnicii, dar și o amantă pentru toată viața.

Zodiile care rămân amante toată viața trebuie să învețe să își stabilească clar prioritățile, dar și să se gândească la ce anume își doresc cu adevărat.

Mai târziu pot realiza că au nevoie de o persoană care să le fie mereu alături și să afle că au trăit într-o minciună toată viața.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *