O femeie va deveni mamă pentru a 22-a oară. Este cea mai numeroasă familie din ţară

Mama celei mai numeroase familii din Marea Britanie este gravidă din nou. Sue Radford a anunțat într-o postare pe internet că așteaptă cel de-al 22-lea copil.

Cuplul cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că va avea în 2020 încă un bebeluş, care va veni pe lume la peste 30 de ani după naşterea primului copil în această familie, informează luni Press Association, potrivit  transparentnews.ro

Sue Radford, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei Noel, în vârstă de 48 de ani, au deja împreună 21 de copii, iar Sue a anunţat recent că este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil al cuplului

Cuplul, care deţine o brutărie în Morecambe, un oraş din comitatul Lancashire, a dezvăluit vestea prin intermediul unui vlog publicat pe YouTube.

„Voiam să păstrăm secretul pentru încă o vreme. Însă, pe măsură ce eu devin tot mai mare şi sarcina tot mai vizibilă, ar fi fost cam greu să o ascundem”, a declarat Sue Radford.

Cei doi soţi, care sunt deja şi bunici.

„Pe scurt, astăzi urmează să îl vedem pe noul nostru bebeluş. Sunt însărcinată în 12 săptămâni şi vom putea să aruncăm o privire spre cel mai mic membru al familiei Radford. Precedenta ecografie am făcut-o la opt săptămâni şi atunci totul era bine”, a dezvăluit Sue Radford.

„Este un singur bebeluş”, a adăugat tatăl acestuia.

Cel mai tânăr membru al familiei Radford, fetiţa Bonnie, s-a născut în noiembrie 2018.

Al 22-lea copil al cuplului se va naşte în aprilie 2020.

Sue Radford l-a născut pe primul ei copil, Chris, în mai 1989, la vârsta de 14 ani.

În total, soţii Radford au împreună 11 băieţi şi 10 fete. În istoria familiei Radford a existat şi un bebeluş născut mort, Alfie, în 2014.

Potrivit PA, familia Radford consumă săptămânal 100 de sticle de lapte şi 14 franzele.

Cuplul, care deţine o brutărie în Morecambe, un oraş din comitatul Lancashire.

„Voiam să păstrăm secretul pentru încă o vreme. Însă, pe măsură ce eu devin tot mai mare şi sarcina tot mai vizibilă, ar fi fost cam greu să o ascundem”, a declarat Sue Radford.

Cea mai prolifică mamă din lume a fost o rusoaică ce a trăit în secolul al XIX-lea și a dat naștere la 69 de copii, în  cele 27 de sarcini.

Cum arată programul unei mame cu peste 20 de copii

Programul mamei Sue începe de obicei la ora 6.30 și se încheie nu mai devreme de ora 23.00.

Familia se descurcă pe plan financiar datorită unei brutării pe care o deține.

Cei doi părinți și copiii lor locuiesc într-o casă cu zece paturi, pe care au cumpărat-o cu 240.000 de lire sterline, în anul 2004.

Cumpărăturile pentru mâncare costă în jur de 250 de lire sterline pe săptămână.

Primii doi copii din clan nu mai locuiesc cu părinții lor. Acum, în casa familiei locuiesc „doar”: Chloe (23 de ani), Jack (21 de ani), Daniel (19 ani), Luke (18 ani), Millie (17 ani), Katie (15 ani), James (14 ani), Ellie (13 ani), Aimee (12 ani), Josh (11 ani), Max (9 ani), Tillie (8 ani), Oscar (7 ani), Casper (6 ani), Hallie (3 ani), Phoebe (2 ani), Archie (14 luni) și Bonnie, ultimul lor copil, născut pe 13 noiembrie 2019.

Soții Sue și Noel Radford sunt și bunici. Cea de-a doua fiică a lor, Sophie, are trei copii.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *