Remedii miraculoase ale ciupercii lui Dumnezeu

Ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită şi ciuperca lui Dumnezeu este cunoscută datorită remediilor miraculoase în foarte multe afecţiuni, potrivit  transparentnews.ro

Este originară din Brazilia, dar a fost aclimatizată şi în România.

A fost descoperită de 2 cercetători americani în padurile din Brazilia în urmă cu aproximativ 50 de ani.  În zona unde a fost descoperită, media de viaţă a oamenilor depăşea 100 de ani, ceea ce a atras atenţia oamenilor de ştiinţă. Pe lângă viaţa lungă pe care o aveau, aceştia erau sănătoşi tun.

Secretul era că băştinaşii acelor zone mâncau frecvent aceste ciuperci.

Au luat mai multe bucăţi şi le-au dus la analize. Cu ajutorul lor, ei au descoperit că ciuperca lui Dumnezeu are proprietăţi terapeutice. Japonezii au ajuns la concluzia că stopează evoluţia bolilor în procent de 99,4% şi vindecă total în 90% din cazuri.

Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.
Se recomandă un consum preventiv, în perioadele reci ale anului (toamnă-iarnă-primăvară), cu pauză în perioada de vară, pentru întărirea sistemului imunitar.

Ciupercă deshidratată pentru ceai – formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

Agaricus Blazei Murill conţine o clasă specială de polizaharide cunoscute sub numele de Beta Glucan.

Beta Glucan este un stimulent puternic al sistemului imunitar prin activarea macrofagelor. Beta glucanul este un foarte bun antioxidant şi antiradicali liberi şi este un adjuvant foarte bun în tratamentul cancerului. Beta glucanul ajută, de asemenea, la scăderea colesterolului.

Agaricus Blazei Murill energizează organismul la nivel celular ajutându-l să lupte contra bolilor invazive şi degenerative. Rezultate bune s-au remarcat în afecţiunile sistemului nervos şi în cazurile de scleroză multiplă şi epilepsie.

Conţinutul bogat în elemente stimulante pentru organismul uman, fac din consumul acestor ciuperci terapeutice un remediu miraculos pentru numeroase afecţiuni:

-ulcer duodenal, hepatociroza, hipertrofie a ficatului, cancer la ficat, cancer gastric, gastrita, ulcer gastric, constipatii, stomatite cronice, polipi, hepatita B, cancer rectal, cancer la colon sigmoidian

– hipo si hipertensiune arteriala, cardiopatie, tromboza cerebrala, hemiplegie, pneumonie, septicemie, leucemie, limfogranulom malign, boala Hodgkin, boala Basedow, cancer pulmonar

– mastite, cancer mamar, cancer uterin, cancer ovarian, cancer cervical, dereglari cauzate de  menopauza

-diabet, reumatism articular cronic, ataxie autonoma, nevroza

-cistita, nefrita, insuficienta renala, nefroza

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *