Compania Wizz Air suspendă toate cursele dintre România și Italia. Mii de români vor fi afectați

Compania aeriană Wizz Air a anunțat luni că îşi suspendă cursele pe toate rutele dintre România şi Italia, potrivit  transparentnews.ro

Măsura a fost luată în condițiile în care autoritățile române au interzis zborurile dintre cele două ţări între 9 şi 23 martie 2020 inclusiv.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie.

„Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele”, se menţionează în comunicat.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 155 de destinaţii din 45 de ţări.

Wizz operează o flotă de 121 de aeronave Airbus. Aeronavele A320 sunt echipate cu 180 de locuri, A321 cu 230 de locuri şi aeronavele A321neo cu 239 de locuri.

Compania este listată la London Stock Exchange şi este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA).

Lucian Ionescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *