Veste bună pentru toți românii. Marcel Vela a făcut anunțul. Se aplică începând ce azi

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat, duminică seară, că prețurile la energie electrică, gaze și carburanți nu se vor putea majora pe toată perioada aplicării Ordonanței militare nr.4, decretată din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit  transparentnews.ro

„Suntem astăzi în faţa dumneavoastră pentru a vă prezenta principalele activităţi desfăşurate de structurile Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea răspândirii cu noul tip de coronavirus, dar şi ce alte măsuri de ordin legislativ, administrativ şi operaţional luăm pentru a creşte gradul de protecţie al cetăţenilor.

Sunt măsuri dure, poate cele mai dure pe care le-a avut România ultimilor zeci de ani, pentru că asta o cere situaţia în care ne aflăm. Aşa cum v-am mai spus, este dureros momentul prin care trecem este greu să ţi se îngrădească unele drepturi şi este greu ca libertatea să depindă de o declaraţie. Gândiţi-vă totuşi că, nerespectându-le, putem ajunge la adevărate tragedii”, a spus Marcel Vela.

„Am decis că odată cu publicarea prezentei Ordonanţei Militare în Monitorul Oficial, în perioada stării de urgenţă preţurile la energie electrică şi termică, gaze naturale, alimentarea cu apă, salubritate şi carburanţi nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat la data de astăzi, la data emiterii prezentei ordonanţe militare. Aceste preţuri pot doar să scadă în funcţie de cerere şi ofertă, în niciun caz nu vor mai putea fi majorate”, a declarat Marcel Vela.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *