S-au reluat examenele pentru obținerea permisului auto. Care sunt condițiile

 

Sute de  persoane au luat cu asalt, încă din primele ore ale dimineții de luni, sălile direcțiilor de premise.

Așadar, începând de luni, după trei luni și jumătate de pauză, s-au redeschis sălile pentru susținerea probei practice de obținere a permisului auto, potrivit transparentnews.ro

La Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București, este aglomerație încă de la primele ore ale dimineții.

Jandarmii au adus garduri de protecție pentru a crea culoare speciale, întrucât nu toți oamenii care așteaptă să intre în sala de examen respectă distanța fizică.

În sala de examen se intră doar cu mască de protecție și cu verificarea temperaturii.

Reluarea activității de examinare la proba teoretică se face începând din 15 iunie, în funcție de numărul de candidați examinați și capacitatea de preluare a Serviciilor publice comunitare. Decizia se va posta pe site-ul Instituției Prefectului.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activității de examinare la proba practică trebuie respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:

– Utilizarea măștilor de protecție – atât pentru candidați cât și pentru examinatori;

– Scanarea temperaturii corporale și interzicerea susținerii examenului în situația în care aceasta depășește 37,2 grade Celsius.

Din informațiile obținute de la DRPCIV, situația se va reglementa abia în toamnă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *