Gafă sau…atâta poate? Pentru unii politicieni Drăgaica este „Nașterea Mântuitorilor”

Cu ocazia unei mari sărbători religioase, Drăgaica sau Sânzienele, liberalii arădeni au făcut o conferință de presă în care au evidențiat importanța acestei sărbători.

Pentru noi, românii, această sărbătoare este dublată și de o altă mare sărbătoare religioasă, și anume Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

De asemenea, românii au însă și Ziua Universală a Iei- reper identitar al poporului român, sărbătorită internațional în 48 de țări.

Într-o asemenea importantă zi Geanina Pistru, reprezentanta PNL Arad, a afirmat că astăzi românii sărbătoresc „Nașterea Mântuitorilor”, ceea ce a presupus că aceasta nici măcar nu știa de ce, și la ce a venit, fiind total „habarnistă” ce sărbătoresc astăzi românii.

„Pentru că este o sărbătoare mare astăzi: nașterea Mântuitorilor și pentru că sărbătorim și Sânzienele și pentru că Ia românească este…”, susține liberala.

Geanina Pistru nu este la prima gafă „inteligentă” pe care o face. Aceasta, în anul 2017 a postat pe reţeaua de socializare Facebook un eveniment care s-a desfășurat cu ocazia Zilelor Aradului în care producătorii locali trebuiau să fie promovaţi. În una dintre pozele care însoţeşte textul Geaninei Pistru apar fructe exotice, printre care banane şi portocale. Acum, după cum știe tot românul, în țara noastră nu a fost niciodată vreo plantație de banane sau portocale. Și asta din simplul motiv pentru că nu există aici clima care să favorizeze cultivarea fructelor exotice.

„Dacă este produs în Arad, promovat să fie!”

Între 18-20 august toate produsele locale, de la fructe, legume, lactate cărnuri şi multe altele vor fi prezentate sub sigla evenimentului „Produs în Arad” care va avea loc în Piața Avram Iancu. Este timpul să ne mândrim cu produsele arădene, să le promovăm şi astfel să ne menținem un stil de viață sănătos! Vă provoc să consumați produsele locale, arădene!”, a postat Geanina Pistru pe Facebook, alături de o fotografie în care se pot vedea banane şi portocale.

Cu toate gafele pe care le face, Geanina Pstru are tot felul de vise de preamărire. Geanina speră la o viitoare candidatură pentru funcția de deputat în Parlamentul României

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *