Cutremurător. Copil de doi ani furat de un român care a încercat să-l vândă în Italia

Caz înfiorător în Italia, acolo unde un român încerca să vândă un copil de doi ani turiștilor din stațiunea Ostia

Un tânăr de naționalitate română, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat, după ce a încercat să-i dea un copil de doi ani unui turist, în schimbul banilor. Bărbatul se plimba pe stradă mergea de mână cu un copilaș în vârstă de doar doi ani. La un moment dat, s-a oprit în fața unui turist și i-a oferit băiatul contra unei sume de bani.

Turistul a sunat imediat la poliție și a povestit ce i s-a întâmplat. “Alo! Este un bărbat care încearcă să vândă un copil, lângă plaja Finanzere”, le-a spus acesta agenților.

În câteva minute, un echipaj s-a deplasat la plaja indicată, acolo unde l-au depistat pe românul care încerca să vândă copilul oricui s-ar fi arătat interesat.

La vederea polițiștilor, tânărul i-a pasat băiatul unui trecător și a rupt-o la fugă, însă a fost prins rapid. Deși a rezistat arestului și i-a atacat pe oamenii legii, românul a fost imobilizat și transportat la închisoarea Regina Coeli.

Băiețelul a fost dus la spital

 Românul va fi cercetat pentru exploatare de minori și agresare a unui oficial.

Autoritățile au demarat investigații pentru a afla al cui este băiețelul. Micuțul a fost dus la un spital din Ostia pentru a primi tratament, urmând a fi plasat în custodia autorităților. El era într-o stare de sănătate precară, fiind deshidratat. Potrivit primele suspiciuni, copilul ar proveni dintr-o tabără de persoane fără adăpost din capitala Italiei, dar nu este exclusă nici ipoteza unei răpiri.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *