Rareș Bogdan a ajuns la limita răbdării. „Îi vom ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban!”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a răbufnit, duminică seară, la postul Antenna 3 în legătură cu traseismul politic despre care a afirmat că va atrage atenția, inclusive premierului Ludovic Orban.

De asemenea, Rareș Bogdan a spus că Sorin Grindeanu trebuie să demisioneze din funcția de președinte al ANCOM. Menționăm că Sorin Grindeanu a fost ale în funcția de vicepreședinte al PSD.

Cât privește numirea noului premier, în cazul în care Guvernul Orban va pica după moțiunea de cenzură, europarlamentarul a spus că acesta va fi tot liberal, atât timp cât Klaus Iohannis este președintele României.

Apoi, Rareș Bogdan și-a atenționat colegii, inclusiv pe premierul Ludovic Orban, că va ataca fiecare transfer de la PSD la PNL, inclusiv când vine vorba de senatori și deputați.

„Consider că ar fi trebui să ies public, să-l atenționez pe Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Pentru că nu am ieșit până acum, spun că îi rog frumos să înceteze cu cel mai jos trafic de persoane pentru că este o rușine pentru democrația românească.

Deci câștigăm cu cei pe care îi avem”, a declarat Rareș Bogdan la Antena3.

Rareș Bogdan este convins că moțiunea de cenzură nu va trece.

„Nu va cădea Guvernul, cu deputații și senatorii care ne vor susține. Orice mișcare de transfer de la PSD la PNL în această perioadă echivalează cu faptul că PNL nu are suficienți oameni buni pentru a continua guvernarea în Parlament și în cadrul administrațiilor locale, fiind nevoit să ia de la PSD.

PSD, pentru noi, este un partid corupt, care a dus în gard România”, a mai spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mărturisit că s-a săturat să tacă atunci când „partidul e pus în genunchi”.

„Îi atenționez pe colegii mei public să înceteze orice transfer, inclusiv de deputați și senatori, pentru că la fiecare transfer îi vom ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban!

M-am săturat să tac atunci când partidul meu e pus în genunchi de tot felul de interese meschine”, a mai spus Rareș Bogdan.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *