Planul secret al UDMR de a acapara administrația din Tîrgu Mureș

Președintele UDMR Mureș și totodată actualul președinte al Consiliului Județean Mureș, într-o ședință, a conturat strategia de infiltrare a administrației locale de către UDMR, pe rețeta „un maghiar care lucrează în administrația orașului dintr-o dată înseamnă trei maghiari (!)”. 

Liderul maghiar propune ca fiecare politician maghiar, care va ocupa o funcție de conducere în administrație, să mai angajeze încă doi sau trei compatrioți.

„Eu de aceea mă bucur că și viceprimarii au cabinete, pentru că în acel moment în care viceprimarul are un cabinet cu două posturi, în acel moment un viceprimar UDMR, poate angaja pe cineva la biroul de presă, ca și consilier, și apoi poate să angajaze pe cineva care îl ajută în munca lui, în concluzie, un maghiar care lucrează în administrația orașului dintr-o dată înseamnă trei maghiari… Dintr-una trei…”, se aude Peter Ferenc, spunând, pe înregistrare.

Președintele Consiliului Județean Mureș a mai arătat că până în prezent, acțiunile reprezentanților UDMR din primăria Târgu Mureș nu sunt suficient de vizibile pentru alegători.

„Până acum, din punct de vedere politic, una din cele mai mari probleme ale noastre (ale UDMR) a fost că Gergely (viceprimarul Makai) a spus că a lucrat, că a dat 700 de țigle la un preot, el știa de chestia asta și preotul știa de chestia asta, dar cine mai știe ? Pentru că în ziare niciunde nu apare… Peste tot, Claudiu (Maior) apărea prin ziare, că a asfaltat și cine știe ce a făcut…”, a mai spus Peter Ferenc în ședința de partid.

De altfel, această strategie nu este nouă, ea fiind aplicată cu succes în ultimii ani la Consiliul Județean, acolo unde decizia se află în mâna președintelui Peter Ferenc. În ultimii patru ani, în organigrama Consiliului Județean Mureș, majoritatea posturilor importante au fost acaparate de reprezentanți ai UDMR, care au beneficiat, pentru această schemă, de susținerea consilierilor județeni ai PSD.

Înregistrarea AICI

https://flux24.ro/wp-content/uploads/2020/09/08-Peter-Ferenc-despre-angajari-1.mp3

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *