Rareș Bogdan, dezvăluiri cutremurătoare. „Domn’e, dacă nu pleci din țară, vei fi arestat, pleacă din țară!”

Într-un dialog în stradă cu protestatarul Marian Tivilic Moroșanu, zis Ceaușescu, Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire explozivă.

Rareș Bogdan susține că a riscat să fie băgat la pușcărie în perioada în care i-a înfruntat pe Liviu Dragnea și pe Victor Ponta.

Mai mult, el i-a spus lui „Ceaușescu” că mulți dintre cei care îl critică acum, că nu s-a ținut de promisiunea privind eliminarea pensiilor speciale, nu au dreptul să facă asta, pentru că „trei sferturi dintre ei” nu au fost în stradă.

Totodată, Rareș Bogdan a precizat că, dacă se întâlnește pe stradă cu cei care îl critică pe rețelele de socializare și vorbește cu ei, la final aceștia îl îmbrățișează.

„Când eu sau tu riscam în fața lui Dragnea, când eu am avut bilete de avion cumpărate să plec, ăștia nu existau. Eu aveam bilete să plec cu familia, că mi s-a spus că, dacă câștigă Ponta, mă arestează. Deci, dacă câștigă Ponta, mă arestează. Mi-au transmis unii, nu el: Domn’e, dacă nu pleci din țară, vei fi arestat, pleacă din țară!

Băieții ăștia, care stau acum în spatele tastaturii, stăteau sub pat și în dulapuri.  Băieții ăștia, care astăzi înjură, trei sferturi din ei n-au fost în stradă niciodată”, i-a spus Rareș Bogdan lui Ceaușescu, în contextul în care protestatarul i-a zis că sunt oameni care îl înjură pentru că nu a tăiat pensiile speciale.

Rareș Bogdan i-a declarat lui Marian Ceaușescu că PNL-ul a votat tăierea pensiilor speciale, doar că s-au opus CCR-ul și Renate Weber, Avocatul Poporului.

În legătură cu primarii PSD transferați de PNL, Rareș Bogdan a punctat că „aici oamenii ne pot înjura”.

Totuși, el a amintit că nici celelalte partide nu sunt altfel și că inclusiv USR-ul are traseiști. Prim-vicepreședintele liberalilor i l-a dat drept exemplu lui Marian Ceaușescu pe Gabriel Pleșa, omul pe care USR-PLUS îl propune pentru fotoliul de primar al Alba Iuliei. Pleșa a fost viceprimarul Alba Iuliei, de pe listele PNL-ului.

Pleșa părăsit PNL-ul la începutul acestui an. Totodată, el a avut zeci de contracte cu statul, așa că nu este străin de banul public.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *