Cea mai puternică rugăciune către Îngerul Păzitor. Are puteri miraculoase

Rugăciunile către Îngerul nostru Păzitor sunt unele dintre cele mai puternice, căci el ne urmează la orice pas de la naștere și până la sfârșitul vieții.

ÎNCĂ DE LA NAȘTERE, FIECARE OM ARE CÂTE UN ÎNGER PĂZITOR

Încă de la naştere, beneficiem de protecţia unui înger păzitor, trimis de Dumnezeu, care ne este alături pe tot parcursul vieții. El ne veghează, plin de dragoste, ferindu-ne de rele, așa cum ne arată  Sfânta Scriptură, în Psalmul 91: „Îmi voi trimite îngerii în jurul vostru să vă protejeze în tot ce faceți”.

„Când închizi uşa locuinţei tale şi rămâi singur, să ştii că împreună cu tine se află Îngerul cel dat ţie de Dumnezeu. El este neadormit şi, fiind tot timpul lângă tine, vede totul. Pe el nu-l poţi înşela şi întunericul nu te poate ascunde de el. Împreună cu el îl simţi şi pe Dumnezeu, prezent în orice loc. Căci nu există vreun loc sau lucru, în care să nu fie Dumnezeu, Care ţine totul în mâna Sa“. (Antonie cel Mare)

Fie că te rogi dimineața sau seara, nu uita să îi adresezi o rugăciune Îngerului tău Păzitor, atât pentru tine, cât și pentru copilul tău, familia ta, sau pentru a trece cu bine peste încă o noapte.

Rugăciunea către Îngerul Păzitor poate avea puteri miraculoase dacă este rostită cu mare credință, căci El este trimisul lui Dumnezeu pentru a ne apăra trupul și sufletul câte zile trăim de rele și necazuri.

RUGĂCIUNE CĂTRE ÎNGERUL PĂZITOR

„Îngere, păzitorul meu, fidel împlinitor al sfaturilor lui Dumnezeu care chiar din primele momente ale vieții mele veghezi la apărarea sufletului și al trupului meu, te salut și îți mulțumesc împreună cu întregul cor al Îngerilor destinați să păzească oamenii din bunătate divină. Te rog să mă ferești de orice cădere în această viață, pentru ca sufletul meu să se păstreze mereu în curăția primită la botez. Tatăl nostru… Bucură-te Marie… Slavă Tatălui… Amin!”

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *