Victor Ponta, atâta poate! „Nu poate egala nimeni toxicitatea lui”

Victor Ponta s-a făcut de râs după moartea lui Diego Armando Maradona. Politicianul nostru a postat un mesaj copiat de la un alt jucător celebru.

Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui infarct.

Victor Ponta a plagiat un pic la mesajul postat în memoria lui Maradona. Ce i-au transmis internauții

Tot mapamondul a reacționat la auzirea veștii că Diego Armando Maradona a muri.. Foarte mulți, îndurerați de vestea tristă, au reacționat pe rețelelede socializare așa cum au simțit ei. Printre aceștia s-a aflat și Victor Ponta, care a ținut să transmită un mesaj pentru cel care a fost cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

Astfel, Victor Ponta a făcut un mic plagiat, o parte a mesajului său fiind identic cu al unui alt mare jucător, Gary Lineker.

Mesajul lui Victor Ponta, asemănător cu al lui Gary Lineker

”Unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile a decedat la vârstă de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator, în Argentina. După o viața binecuvântată, dar problematică, să sperăm că va găsi ceva confort în mâinile Domnului”, a scris Victor Ponta pe Twitter. Ultima frază este identică cu postarea lui Gary Lineker.

Mesajul fostului premier a fost scos în evidență pe Facebook de Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Astfel, internauții nu au ratat momentul și l-au taxat pe președintele PRO România.

Mihai Tudose în face praf pe Ponta

Fostul premier Mihai Tudose l-a desființat pe fostul șef de partid, Victor Ponta, după mesajul copy paste prin care a vrut să-i aducă un omagiu legendarului fotbalist argentinian. “Zici că au copilărit împreună”, a comentat, ironic, Tudose.

“Ăsta e omul (Victor Ponta – N.R.). Cine citește chestia aia are impresia că a copilărit cu el (cu Maradona – N.R.), că au fost prieteni. Omul e demențial, e spectacol. Pe o scară a celor mai toxici lideri politici din România, pe primul loc e Victor Ponta e pe urmă, că e atât de toxic, următoarele 2-3 locuri sunt goale. Nu poate egala nimeni toxicitatea lui,” a comentat Mihai Tudose.

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj comemorativ la moartea lui Diego Maradona, însă a devenit imediat ținta ironiilor și criticilot, pentru că a copiat mesajul altui mare fotbalist și adversar în teren, Gary Lineker. 

Internauții au făcut mișto de Victor Ponta

„Eu vreau să știu de la cine a luat primul paragraf./Urât din partea domnului Gary./ Sunt spectaculoși. Gândesc la fel./ Cât o fi copiat ăsta la școală…/ Trebuie apreciat pentru efortul depus: copy/paste”, au scris internauții.

Vitor Ponta a mai avut probleme cu plagiatul, însă mult mai mari față de ce s-a întâmplat cu mesajul adresat lui Maradona. În luna iulie a acestui an, Înalta Curte de Justiție a decis definitv că Victor Ponta și-a plagiat lucrarea de doctorat. În 2012, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a informat că Victor Ponta a plagiat zeci de pagini.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *