George Simion, declarații de ultimă oră. „Nu vom face alianța cu PSD”

George Simion, co-președintele AUR a afirmat, în prima zi după alegerile parlamentare, că viața trebuie să continue cât se poate de normal, cu școli și restaurante deschise.

Potrivit lui George Simion aceste restricții ar trebui să dispară, deoarece, în caz contrar, România va cădea și mai mult în prăpastia în care este deja, iar economia va avea de suferit.

CUM ÎȘI JUSTIFICĂ GEORGE SIMION AFIRMAȚIILE

„Viziunea AUR este că ar trebuie să ne continuam viața cât se poate de normal, cu școli și restaurante deschise pentru că altfel vom ajunge să cădem de tot în prăpastia în care suntem deja.

De pandemie ne protejăm așa cum putem, pentru că iată am organizat alegeri. Vitale sunt toate activitățile noastre, inclusiv școala” , susține acesta.

VIZIUNEA AUR ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID

În ceea ce privește vaccinarea populației, George Simion susține că vaccinul COVID nu îi sugerează încredere deoarece trebuie repetat, iar partidul său este împotriva obligativății vaccinării. Co-președintele AUR a declarat că nu va promova acest vaccin.

„Trebuie să mă informez mai bine. Ultima informație era că trebuie repetat la șase luni, ceea ce nu îmi inspiră încredere. Oficial noi suntem împotriva obligativității vaccinări, pentru libertatea fiecăruia. Eu nu voi promova acest vaccin” , a declarat George Simion.

„Vom construi un spital din cei 10.000 de euro din banii pe care îi primește partidul de la stat. Partidul nu va folosi banii ăia.

Mulți ne-au acuzat că suntem săgeata PSD și suntem puși de ei. Uite că suntem la a doua zi de la alegeri și nu vom face alianța cu PSD” , susține co-președintele AUR.

Partidul AUR a produs mare surpriză la alegerile parlamentare din 6 decembrie, reuşind nu doar să atingă pragul electoral, ci chiar să obţină un scor de aproximativ 9%.

Lucian Ionescu

1 thought on “George Simion, declarații de ultimă oră. „Nu vom face alianța cu PSD”

  1. Atata timp cat indeamna populatia sa nu poarte masca, sa nu se vaccineze, sa nu respecte regulile impuse de societate nu este un partid pentru popor ci impotriva, Nu ma intereseaza si cred ca va fi izolat in parlament chiar supravegheat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *