Ce se întâmplă cu pensiile pentru luna ianuarie 2021. Declarație de ultimă oră a președintelui Casei de Pensii

Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP), Daniel Buciu, afirmă că nu există întârzieri în ceea ce priveşte plata pensiilor aferente lunii ianuarie pentru toate categoriile de beneficiari.

„Niciun talon de pensie nu a fost tipărit sau retipărit greşit, ba dimpotrivă ne aflăm în graficul normal de plată al pensiilor către beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor prin Compania Naţională Poşta Română, dar şi beneficiarii care au optat pentru plata pensiilor în cont curent, potrivit convenţiilor în vigoare”, precizează şeful CNPP.

Pensionare pentru limită de vârstă în 2021. Condiții de acordare

În ceea ce priveşte pensiile speciale acordate conform legislaţiei în vigoare, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 226/2020, privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene, ordonanţă care implică neactualizarea cu rata medie a inflaţiei pentru un număr de 4.603 beneficiari, taloanele de pensie au fost tipărite la valoarea aferentă lunii decembrie.

„Facem precizarea că, nici pentru aceste categorii de pensii speciale, nu există nicio întârziere cu privire la termenul de plată a lor către beneficiari”, a transmis Daniel Buciu. 

Lucian Ionescu

1 thought on “Ce se întâmplă cu pensiile pentru luna ianuarie 2021. Declarație de ultimă oră a președintelui Casei de Pensii

  1. De ce si actualul guvern nu respecta legea indexarii pensiilor cu rata inflatiei ?De ce in septembrie si nu in ianuarie , de ce dracu i-am votat sa faca aceleasi gafe ca PSD.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *