Florin Roman dă soluția BOMBĂ pentru creșterea alocațiilor. „Vă spun un lucru care o să vă doară”

Deputatul liberal Florin Roman a afirmat, luni, în plenul reunit, la dezbaterea legii bugetului pentru anul 2021, că are o soluție inedită pentru creșterea alocațiilor pentru copii.

Politicianul susține, că o soluție viabilă pentru ca statul să facă rost de bani pentru creșterea alocațiilor ar fi confiscarea averilor obținute pe căi ilicite a PSD-iștilor condamnați.

Potrivit lui Florin Roman, astfel s-ar putea majora bugetul alocat creșterii alocațiilor.

„PSD-istilor, unde ati fost voi in ultimii ani? Nu cumva dvs ati guvernat Romania?  Voi ne dati noua lectii? Va spun un lucru care o sa va doara. Singurul politician roman condamnat de o instanta romaneasca pentru ca a furat bani de la copii este seful dvs, Liviu Dragnea, care acum se odihneste in puscarie pentru ca a furat bani de la copii”, a zis Florin Roman.

„Un singur amendament ar fi trebuit sa rezolve problema banilor pentru alocatii, confiscarea extinsa a averilor liderilor PSD condamnati. Am fi avut bani pentru copilasii Romaniei”, a adăugat deputatul PNL.

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU LUDOVIC ORBAN

Senatorul PSD Gabriela Firea a cerut, luni, la ședința din plenul Parlamentului, acolo unde se discută bugetul pe 2021, partidelor aflate la guvernare să voteze amendamentul pentru creșterea alocațiilor.

„Domnule Ludovic Orban, ați transmis doamenlor azi să fim iubite și fericite. Dacă în ceea ce privește iubirea ne descurcăm, să vorbim despre fericire.

Doamnele vor fi fericite dacă dumneavastră, cei de la guvernare, veți vota amendamentul care mărește alocațiile. Bine, nu ar fi o problemă că ar fi respectarea legii.

Senatorul Cîțu îl faultează pe ministrul de finanțe Cîțu care, la rându-i, îl faultează pe premierul Cîțu.

Noi suntem fraieri și plătim taxe și impozite aici în România”, a spus Gabriela Firea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *