Femeie bătută de polițiști în plină stradă. Motivul este incredibil

Este anchetă în Arad după ce o femeie a acuzat poliţiştii că ar fi bătut-o pentru că nu purta mască.

Incidentul ar fi avut loc pe o stradă din comuna Buteni, iar femeia de 50 de ani fost preluată, pe targă, în stare inconştientă. 

Inspectoratul de Politie Județean Arad anunță că face o anchetă după ce, pe rețele de socializare, au fost distribuite imagini video cu o femeie preluată de medici, iar martorii din filmare acuză că aceasta a fost batută pe strada de politiști pentru că nu ar fi purtat mască.

Incidentul a avut loc pe o stradă din comuna Buteni, în cursul zilei de miercuri.

„Politistii orasului Sebis au fost sesizati prin 112 despre faptul ca, pe raza localitatii Buteni, o femeie ar fi fost agresata de politisti. La fata locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportata la spitalul orasenesc Ineu in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In continuare se vor efectua cercetari in vederea stabilirii starii de fapt, audierii persoanelor in cauza si luarea masurilor legale care se impun. Pana la aceasta ora nu a fost depusa nicio plangere”, a transmis IPJ Arad, in noaptea de miercuri spre joi.

Intr-un clip video postat pe Facebook, apare o femeie leșinată pe stradă, iar mai multi localnici incearca sa ajute victima. Intr-un al doilea clip, se vede cum femeia este preluata de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital.

In ambele filmari, martorii afirmă că „Poliția de la Sebis a bătut-o” pentru că “a prins-o pe drum fără mască”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *