Leac pentru picioarele umflate. Lidia Fecioru dezvăluie secretul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit un leac minune pentru picioarele umflate. 

Lidia Fecioru a explicat de ce este important masajul cu două uleiuri esențiale pentru a scăpa de picioarele umflate. 

După o zi obositoare de muncă, femeile suferă de sindromul „picioarelor umflate”. Pentru această problemă, Lidia Fecioru a dezvăluit un remediu care ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute. 

Potrivit bioenergoterapeutului, uleiul de rozmarin și cel de măsline sunt remedii minune care ne ajută să scăpăm de această problemă. Înainte de culcare, trebuie să ne masăm picioarele cu acest amestec. 

„25 ml ulei de rozmarin se amestecă cu 150 ml de ulei simplu de măsline. Apoi, se face masaj la picioare cu aceste două uleiuri amestecate.

Masajul se face seara, înainte de culcare

Atunci, se pun picioarele cu măcar 12 centimetri mai sus decât restul corpului nostru, pe o perniţă”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a dezvăluit și un leac pentru monturi

„Pentru că suntem în perioada începutului de lună mai, mă bucur că liliacul a înflorit mai târziu. Să nu uităm deci de leacul florilor de liliac pe care le culegem, le punem în borcan și turnăm spirt de 40/70 grade sau o palincă. Lăsăm 40 de zile.


Agităm din când în când borcanul dar îl ținem la întuneric. Strecurăm, punem un tifon și strecurăm toată compoziția și îl întrebuințăm pentru frecția la picioare, la mâini, pentru că ajută la scăderea nodurilor de la degete, a monturilor. Scoate sărurile care se depun la încheieturi.

La fel putem face și uleiul de liliac pentru masaj corporal, miroase senzațional: turnăm ulei dublu rafinat peste liliac și lăsăm la macerat după care strecurăm, tot așa 40 de zile” a explicat Lidia Fecioru.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *