Vacanțe de vis NUMAI pentru polițiști. Hoteluri cu regim închis finanțate de stat

Hotelul din Mamaia destinat cadrelor Ministerului Afacerilor Interne a anunțat prețurile pentru sezonul estival.

În cadrul programului „Litoral 2021”, hotelul de 3 stele, finanțat de stat, pune la dispoziția angajaților camere duble și apartamente începând de la prețul de 55 de lei de persoană. În timp ce o cameră dublă la un hotel de 3 stele, la Mamaia, ajunge, în plin sezon, la 400 de lei pe noapte.

Hotelul din Mamaia deținut de Ministerul de Interne este raiul oricărei persoane care dorește un sejur pe litoral. O noapte de cazare costă 55 de lei, iar cei care doresc și 3 mese pe zi mai achită alți 55 de lei. Având în vedere că structura de cazare este cu regim închis și doar angajații ministerului se pot bucura de astfel de oferte.

Toate aceste prețuri sunt departe de lumea luxoasă a stațiunii Mamaia. Tinerii care merg în cluburile de fițe plătesc mii de lei pentru distracție și prețurile cazărilor sunt, de asemenea, uriașe. Dacă facem o comparație, hotelurile de 3 stele deschise tuturor turiștilor au un tarif de 400 de lei pe noapte în plin sezon.

Chiar și așa, sindicaliștii din poliție spun că prețurile hotelurilor sunt normale, având în vedere munca polițiștilor.

Chiar dacă oferta financiară este imbatabilă, cei care se cazează acolo nu sunt deloc mulțumiți, iar neplăcerile curg pe site-urile de profil. Unul dintre polițiști și-a descris experiența pe un forum.
„Ca aspect de confort, eu nu am observat balcoane la cameră, şi nici aer condiţionat. Cu parcarea la hotel este o întreagă aventură, în sensul că trebuie să ai răbdare să iasă cineva şi să parchezi şi tu. Mâncarea se serveşte pe schimburi, la ore fixe. Nu ai ajuns, nu mai mănânci…”, a scris un om al legii pe un forum al polițiștilor.

Ministerul de Interne mai deține pe litoral încă un hotel, în stațiunea Saturn, care funcționează în același regim. 

Lucian Ionescu

1 thought on “Vacanțe de vis NUMAI pentru polițiști. Hoteluri cu regim închis finanțate de stat

  1. Lucrez la MAI de mulți ani, nu am prins loc niciodată la hotelurile MAI,am făcut rapoarte peste rapoarte !
    Ar bine să se facă o aplicație, cum au colegi de la MAPN, să fie accesibilă tuturor!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *