Florin Cîțu dă cărțile pe față. Acuzații dure la adresa unui fost ministru. „E un spion rus”

La conferinţa pentru alegerile de la PNL Tulcea, premierul Florin Cîțu le-a mulțumit liberalilor că au „salvat România de un spion rus”, un fost senator de Tulcea al PSD.

Premierul a făcut aluzie la Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanțe în guvernarea PSD, după ce acesta l-a acuzat că… „este prost, dar e prostul nostru”. 

În urmă cu doi ani, în timpul ultimului an de guvernare PSD, Florin Cîţu îl acuza pe ministrul Finanțelor de la acea vreme, Eugen Teodorovici, că trădează interesele României, cu ajutorul lui Putin, că senatorul este spion rus şi că plăteşte să îl urmărească, relatează Realitatea PLUS.

„Îl acuz pe Eugen Teodorovici de trădarea intereselor României şi ale aliaţilor strategici. Acest om, care atenţie este minstrul de finanţe al României şi în acest moment conduce şedinţele ECOFIN, a gândit şi plănuit un vehicul financiar prin care Rusia se substituie sancţiunilor UE şi SUA dar îşi continuă expansiune mascată economică în vederea susţinerii financiare a un posibil conflict cu lumea liberă.

Împreună cu şeful lui de partid, Liviu Dragnea, a organizat cu (Vladimir-n.red.) Putin şi V. (Viktor-n.red.) Orban o reţea care trădează în mod evident interesele României şi parteneriatele din care România face parte”, scria Florin Cîțu, într-un mesaj pe Facebook în 21 martie 2019.  

Cîțu a revenit la acest subiect, sâmbătă, la alegerile interne de la Tulcea. Premierul le-a mulțumit liberalilor că l-au înlăturat pe „spionul rus” din Parlament.

„Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. E un spion rus. Știți foarte bine cine este”, a declarat premierul sâmbătă la Tulcea.

Teodorovici l-a atacat pe premier, într-o postare pe Facebook : „Vorba românului…este prost, dar e prostul nostru. ..Noi suntem proști că acceptăm astfel de „fantastici”.

Dar atacurile nu se opresc la acest subiect. Fostul ministru PSD de Finanțe a realizat și o compilație video în care îl ironizează pe Cîțu, folosindu-se de propriile lui vorbe.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *