Emil Boc revoluționează transportul în comun. Cluj-Napoca, orașul de unde se poate lua „Biletul de sănătate”

Primarul Clujului, Emil Boc, face o adevărată revoluție în ceea ce privește transportul în comun.

Edilul oferă câte un bilet gratuit pentru transportul în comun, în schimbul a 20 de genuflexiuni.

„Cluj-Napoca: Câștigă un bilet pentru transportul în comun prin mișcare

După succesul înregistrat anul trecut, „Biletul de sănătate” a revenit la Cluj-Napoca în stația Memorandumului Sud. În fiecare zi, în intervalul orar 08:00-20:00, în schimbul a 20 genuflexiuni la stația sportivă smart, primești un bilet gratuit pentru transportul public, valabil pe toate liniile urbane, timp de 7 zile.

„Stația de sănătate” are ca obiectiv încurajarea tuturor la mișcare pentru a găsi împreună modalități de introducere a sportului în rutina zilnică, într-un mod simplu și plăcut. După cele peste 1 milion de genuflexiuni și peste 55.000 bilete emise gratuit pentru clujeni, ne dorim ca în acest an să depășim această performanță care promovează atât sportul, cât și mobilitatea sustenabilă.

Inițiativa echipei SportsFestival este sprijinită financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca, alături de Compania de Transport Public Cluj-Napoca, iar costul biletelor eliberate gratuit pentru cetățeni va fi suportat de o serie de parteneri privați, începând cu Sykes.”, este mesajul lui Emil Boc.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *