Florin Cîțu a dat lovitura. Ursula von der Leyen vine în România

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, vine în România pe 24 septembrie pentru a semna cu România acordul pentru miliardele europene.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) va fi aprobat la finalul lunii septembrie, iar acum este momentul ca proiectul ”România educată” să fie și el implementat.

„PNRR va fi aprobat la finalul lunii septembrie, deci suntem în grafic. (…) Surse de finanțare avem, avem acum și ”România educată”, știm foarte clar unde vrem să ajungem cu sistemul. Este momentul să implementăm acest program.

În vederea implementării proiectului ”România educată”, PNRR transmis la Comisia Europeană în iunie, cuprinde oportunități de finanțare a unor proiecte de maximă importanță pentru sistemul național de educație și formare, orientat spre atingerea țintelor asumate în cadrul reformei”, a spus Florin Cîțu.

Venirea oficialului European în România este ca o lovitură a premierului Florin Cîțu pentru USR PLUS care a preluat interimatul de la Cristian Ghinea, la Fondurile Europene, și va avea această semnătură pe PNRR, planul care ne va aduce banii europeni. Planul a fost finalizat, însă, de către Cristian Ghinea.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *