Rareș Bogdan sare în apărarea președintelui Klaus Iohannis. „A fost mai mult decât elegant și l-a susținut pe Orban”

Europarlamentarul  liberal Rareș Bogdan, a reacționat imediat, după ce Ludovic Orban a afirmat că PNL nu datorează nimic președintelui Klaus Iohannis .

„A durut pentru ca vrem sau nu vrem, Klaus Iohannis a reprezentat pentru PNL exact acea borna care l-a calauzit si l-a ajutat sa ajunga la guvernare. Mi se pare foarte dureros, chiar nu-l inteleg pe Ludovic Orban de ce face asta, pentru ca daca cineva are de ce sa ii multumeasca Presedintelui este exact Orban.

Cel putin de doua ori Presedintele a fost mai mult decat elegant si l-a sustinut pe Orban in momente in care partidul il indeparta de la putere”, a spus Rareș Bogdan.

Liberalul a adăugat că e total nedrept ca Orban să vorbească așa de Iohannis:

„Noi, o bună parte, și cred că mai toți membrii PNL știu exact adevărul… și e complet incorect să afirmi tu, Ludovic Orban, că președintele nu te-a sprijinit și că PNL nu datorează nimic președintelui este o dovadă de lipsă completă de cunoaștere a realității și de o rupere, desprindere de realitate, ca să fiu elegant

Pe langa asta, ganditi-va ca Orban a dus partidul la castigarea alegerilor europarlamentare dar aducandu-l pe Rares Bogdan o vedeta TV cu credibilitate cap de lista si daca nu ne lipeam de referendumul pe justitie, noi luam 22%. E nedrept ca Ludovic vorbeste asa de relatia cu Iohannis. PNL a fost avantajat de parteneriatul cu Iohannis, nu e corect sa faci acest lucru” aafirmat liberalul.

„Sunt adevăruri care trebuie să le știe toată lumea. Ludovic vorbește așa despre relația cu președintele Iohannis. PNL are o relație specială cu președintele Iohannis și PNL, în ceea ce a realizat în ultimii 2 ani de zile, a fost fără nicio discuție avantajat de acest parteneriat asumat cu președintele Iohannis.

Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că președintele Iohannis (…) de două ori l-a salvat direct. A fost salvat de președintele Iohannis (…) de la schimbarea din președinte de partid înainte de termen. De la debarcare”, a mai spus Rareș Bogdan.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *