Se rupe lanțul de iubire între AUR și USR PLUS. Motivul e incredibil

Festivitatea de comemorare a lui Avram Iancu, care a avut loc la Țebea s-a încheiat cu scandal.

George Simion, liderul celor de la AUR a spus, la finalul evenimentului,  despre USR-iști, că sunt antinaționaliști.

Este primul atac de acest gen de când cele două formațiuni și-au dat mâna sub deviza demiterii prin moțiune de cenzură a guvernului Cîțu.

„Uitați de tot, de USR-ul ul antinational și anti-romnesc, uitați și de PNL, uitați de oricine altcineva. Toți membrii AUR răspund prezent la țebea. Nu o să ne schimbe niciodată sistemul lor.

Uitați de tot, pentru că restricțiile nu pot elimina dragostea din sufletele noastre pentru Avram Iancu și România”, a declarat George Simion, într-o înregistrare pe Facebook, de la Țebea. 

Înconjurat de sute de persoane, liderul AUR a anunțat o nouă serie de revolte în stradă: „Vă asteptăm la proteste care vor începe, ori de săptămâna viitoare, ori peste două săptămâni. Noi suntem forța care va dărâma sistemul lor”.

Apariția Dianei Șoșoacă a provocat tensiuni la mormântul lui Avram Iancu. I-a luat la rost pe unii dintre oamenii care s-au strâns acolo după ce a fost întrebată de prezența celor de la AUR și despre ce a făcut pentru CFR Marfă.

„Nu mai bine ar trebui să am aceeași atitudine ca ceilalți politicieni și să nu-mi pese de voi? V-ar plăcea? Unde ați fost când CFR Marfă a fost distrus? Niciunul de la CFR nu a ieșit. Nu am cum… Ah, suntei lider de sindicat…”, a declarat Diana Șoșoacă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *