Rugăciune rostită în Ziua Înălțării Sfintei Cruci

Înălțarea Sfintei Cruci este una dintre cele mai vechi sărbători, în care este cinstită crucea pe care Domnul nostru Iisus a fost răstignit.

Oamenii sărbătoresc această zi cu credință și evlavie în suflet și respectă mai multe tradiții pentru a le merge bine tot restul anului.

Citește această rugăciune în mare zi, iar iubirea și norocul vor veni înapoi în viața ta, familia se va bucura de liniște și pace și bunăstarea va fi la ea acasă.  Această rugăciune ne va aduce liniștea interioară și ne va ajuta să găsim mai ușor o rezolvare pentru cele mai mari probleme care ne apasă.

„Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmații Lui, și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară demonii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul.

O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfânta Fecioară Născatoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin”.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *