Liviu Dragnea și-a făcut partid. „Nu este un partid radical, xenofob, anti-european”

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea a anunțat, duminică seară, că va sprijini un nou partid politic, renunțând definitiv întoarcerea la partidul pe care la condus până la întrarea în închisoare.

Dragnea a spus, că partidul se numește Alianța pentru Patrie, pentru care va face foarte multe lucruri.

„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie… ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie… pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea.

Fostul președinte al PSD a oferit detalii despre orientarea partidului pe care îl sprijină.

„S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România… Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european… Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea critică dur PSD

„PSD-ul este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD-ul e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape trei ani de zile. PSD-ul e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai grea pe care o duc românii”, a declarat fostul lider al social-democraților.

„Există această structură de guvernare coordonată de Iohannis, ajutată de PSD coordonat şi el de Iohannis, care au câteva obiective majore”, a spus Liviu Dragnea

După eliberarea condiționată din Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, Dragnea a spus : „PSD este un partid praf. PSD nu mai este partid.”

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *