Mărturisirile unui dezertor chinez cutremură lumea! „Stiam că fac astfel de experimente“

Noul coronavirus care a secerat milioane de vieți în toată lumea a fost răspândit cu bună știință de către China în timpul unui turneu militar.

Aceasta este declarația cutremurătoare a unui dezertor chinez și publicată de prestigioasa publicație Daily Mail.

Potrivit lui Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, virusul mortal a fost răspândit în timpul unui turneu militar, cu două luni înainte ca restul lumii să afle despre acesta.

El a spus, că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut reprezenta primul eveniment în care s-a răspândit virusul.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan, originea pandemiei Covid-19, cu două luni înainte ca statul să fi informat Organizația Mondială a Sănătății despre primele sale cazuri.

Dezertorul susține că, nu întâmplător, unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care au fost la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

„Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo“, a afirmat acesta.

Wei Jingsheng spune că ar fi auzit că guvernul chinez a efectuat un „exercițiu neobișnuit“ în timpul jocurilor: „Știam despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente“.

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare virusului SARS-CoV-2, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

Jingsheng susține, de asemenea, că a transmis îngrijorările către personalități cu statut înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie SUA, dar a fost ignorat.

Acuzațiile vin în contradicție cu declarațiile publice ale OMS, când a lăudat China pentru „viteza remarcabilă“ cu care a răspuns la pandemie.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *