Planurile PSD după ce va intra la guvernare. „Cred că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate”

Marcel Ciolacu şi alţi lideri ai PSD au avut sâmbătă discuţii, la sediul partidului, cu privire la viitorul program de guvernare pe care îl pregătesc social-democraţii.
Unul dintre subiectele foarte importante discutate în cadrul ședinței a fost proiectul de lege privind obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă.

Despre acest lucru, Ciolacu a spus că proiectul va fi adoptat săptămâna viitoare.

„Cred că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate şi pentru români. L-am urmărit şi eu ieri pe domnul Rafila şi la televizor, am vorbit cu dânsul la telefon, am vorbit şi cu liderul de grup, cu domnul Simonis şi am văzut amendamentele pe care le propune şi domnul Cercel pentru acest certificat verde şi cred că vom ajunge la o concluzie aşteptată şi predictibilă pentru români”, a spus Ciolacu.

În legătură cu persoanele din PSD care ar putea să fie propuse pentru funcţii de miniştri, șeful social-democraților a afirmat, că Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu ar putea face parte din viitorul guvern.

„Nu este o decizie luată, dar sunt nişte oameni cu expertiză, şi Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu”.

Lucian Ionescu

1 thought on “Planurile PSD după ce va intra la guvernare. „Cred că certificatul verde, în contextul european, este o prioritate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *