Medicul Alexandru Rafila face un anunț bombă. Știe când și cum va fi lovită România de valul 5 al pandemiei

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat, duminică seară, la un post de televiziune, că țara noastră va fi lovită de valul 5 al pandemiei, mult mai repede decât era preconizat.

Potrivit medicului Rafila acest nou val de îmbolnăviri cu noul coronavirus va începe după data de 15 ianuarie 2022.

„După 15 ianuarie 2022, o nouă creștere importantă este posibilă. Trebuie recâștigată încrederea populației. Profesioniștii trebuie să fie în prim plan”, a declarat Alexandru Rafila.

“Perioada dificilă în România va începe la jumătatea lui ianuarie 2022. Pe 15 ianuarie 2022, vom intra în valul 5. În ianuarie 2022 va trebui să luăm măsuri. OMS va face public raportul pe România. Trebuie să ne hotărâm ce vrem cu copiii noștri.

 Primul lucru: părinții să se vaccineze ei. Trebuie să se încurajeze testarea în școli. Accesul la vaccinare trebuie să existe și la copii. Copiii însă fac forme ușoare ale bolii. Eu sunt de acord cu vaccinarea copiilor. Vaccinarea copiilor este o posibilitate, dar nu este o prioritate.

 Ca să vaccinezi copiii, primul lucru trebuie să convingi părinții. Doza 3 este recomandată pentru că după 6 luni de la vaccinare imunitatea este redusă. Prioritatea trebuie să fie a celor care n-au primit acum vaccin”, a explicat Alexandru Rafila.

Lucian Ionescu

1 thought on “Medicul Alexandru Rafila face un anunț bombă. Știe când și cum va fi lovită România de valul 5 al pandemiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *