Audieri cu scandal în Parlament. Violeta Alexandru o face K.O. pe Gabriela Firea

Fost ministru al Muncii, Violeta Alexandru a readus în actualitate declarațiile Gabrielei Firea din campania electorală pentru prezidențiale.

Menționăm, că Gabriela Firea a fost audiată pentru a ocupa funcția de ministru, din partea PSD, a noului minister al Familiei. Acest minister se va înființa conform înțelegerii între PNL și PSD.

„Pare că vi s-a creat un minister, tot ce dvs ați spus poate fi făcut de alte ministere, fără probleme. Partea de creșe la Ministerul Dezvoltării, deductibilitățile la Finanțe”, i-a transmis deputatul fost PNL Violeta Alexandru ministrului desemnat la Familie – Gabriela Firea. 

„Ca să vedeți ce ironie, președintele Klaus Iohannis vă va numi tocmai pe dumneavoastră ministru, în Guvern, la Ministerul Familiei înființat special pentru dumneavostră. Tocmai pe dumneavoastră, care ați spus că o familie nu este normală dacă nu are copii”, a mai comentat Violeta Alexandru la audierea Gabrielei Firea, în comisiile de muncă reunite din Parlament.

În urmă cu 7 ani, în campania prezidențială pentru primul mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis, Gabriela Firea l-a atacat pe viitorul șef al statului pe motiv că nu are copii și că îl preocupă mai mult investițiile decât educația copiilor.

Firea era la acea dată purtător de cuvânt al campaniei prezidentiale a PSD, propus atunci pentru cea mai înaltă funcție fiind Victor Ponta.

În prezent, Gabriela Firea este propusă la un nou minister – al Familiei, iar Klaus Iohannis a lansat un proiect național „România Educată”, criticat de foarte mulți specialiști ca fiind lipsit de strategie și consistență.

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil. Și consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor”, spunea atunci, Gabriela Firea

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *