Hai, că începe bine! Gabriela Firea nu știe ce minister trebuie să conducă, dar a primit aviz favorabil în Parlament

Miniştrii propuşi să facă parte din Cabinetul Nicolae Ciucă au fost audiaţi miercuri în comisiile parlamentare de specialitate.

Ministrul propus al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

Zvonurile potrivit cărora PSD a inventat un minister pentru ca Firea să ocupe o funcție de ministru, se pare că se adeveresc. Într-o postare a Gabrielei Fire ape pagina sa de socializare, nici măcar nu a știut ce minister va trebui să conducă.

MESAJUL INIȚIAL

Firea

Gabriela Firea crede că va conduce Ministerul „Muncii, tineretului și egalității de șanse”. De fapt, a fost propusă la Ministerul Familiei și Tineretului. La Ministerul Muncii a fost propus Marius Budăi.

„Multumesc pentru avizul favorabil primit in aceasta seara, in Parlament, in calitate de ministru desemnat al Muncii, tineretului si egalitatii de sanse. Voi lupta cu energie si entuziasm pentru proiectele asumate : cresterea alocatiilor, sprijinirea financiara a tinerilor si a familiilor, drepturi egale intre barbati si femei”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

MESAJUL MODIFICAT

2. -imagine fara descriere- (firea-gafa_82441200.jpg)

Dându-și seama de gafa făcută, ulterior Gabriela Firea a editat postarea.

Ministrul propus al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

Deputaţii din Comisia pentru muncă şi protecţie socială, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi şi Comisia pentru tineret şi sport, respectiv senatorii din Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială, Comisia pentru drepturile omului, egalitate de şanse, culte şi minorităţi şi Comisia pentru învăţământ, tineret şi sport au aprobat mandatul Gabrielei Firea cu 38 de voturi “pentru”, 18 “împotrivă” şi 4 abţineri.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *