Drapelul României a fost arborat în celebra piață Times Square din New York, SUA. „La mulţi ani” românilor!

De Ziua Națională a României, drapelul tricolor este arborat în celebra piață americană Times Square din New York.

Lucrul acesta a fost posibil prin Compania Grow Business Development din Iaşi, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, care a achiziţionat spaţiu publicitar în acest loc.

pentru a le ura „La mulţi ani” românilor.

Fondatorul companiei, Anca Hreamătă a achiziţionat pentru două zile spaţiul respective, iar pe panou scrie „La mulţi ani românilor de pretutindeni”.

„Am vrut să marcăm Ziua Naţională şi am cumpărat spaţiu publicitar în Times Square. Le transmitem la mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla, iar mesajul nostru este vizibil timp de două zile. Mă mândresc că sunt româncă, iar prin compania pe care o conduc vrem să deschidem graniţele într-o perioadă în care România este greu încercată.

Suntem bucuroşi că pe de o parte putem striga în gura mare că suntem brand românesc, dar pe de altă parte punem România la loc de cinste, acolo unde îi este meritul“, a afirmat Anca Hreamătă.

Totodată, fondatorul companiei de consultanţă din Iaşi, Anca Hreamătă, susţine că România trebuie promovată la nivel global şi că este bucuroasă că a reuşit să ofere acest moment special de Ziua Naţională. Anca Hreamătă i-a îndemnat pe români să aibă mai multă încredere în forţele proprii şi să fie curajoşi.

„Eu însămi am avut curaj. În plină pandemie, am renunţat la funcţia pe care o aveam într-o bancă importantă din România, pentru a deveni antreprenor“, a declarat Hreamătă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *