Minune la o biserică din Cluj. Oamenii sunt șocați și nu știu ce să creadă

Credincioșii de la Biserica cu Hramul „Învierea Domnului” din cartierul Zorilor, Cluj-Napoca au fost foarte surprinși, când au văzut că, o icoană Mântuitorului Isus Hristos a început să lăcrimeze.

Fenomenul, rar întâlnit, se produce din ziua de 2 decembrie 2021. Pe icoană este vizibil cum din dreptul ochiului stâng coboară o dâră, sub formă de lacrimă.

„Icoana este pe pânză obișnuită. Am verificat-o și pe dos, e perfect uscată, nu are nimic. Și de atunci stăm și ne minunăm. Nu știu să spun decât că se întâmplă, mai departe doar Dumnezeu știe”, spune părintele Nicolae Dura de la biserica respectivă.

icoana isus lacrima cluj

Acesta a povestit că pe 2 decembrie, după slujba de dimineață, femeile care făcceau curățenie au observat „lacrima”. Acestea au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă, până la vârful nasului Mântuitorului.

 ”Deja picătura ajunsese mai jos buza Mântuitorului, între buza de jos și barbă. De acolo am început să o supraveghem, am fotografiat și filmat fenomenul respectiv. E ceva ce se curge, dar nu se termină. Acum s-a oprit la nivelul gâtului Mântuitorului, dar nu se mistuie. La capăt se păstrează aceeași consistență. Am crezut că, odată cu coborârea, se va usca traseul, dar se păstrează aceeași umiditate, se vede lacrima pe traseu la fel ca în prima zi”, a precizat parohul bisericii.

Preotul mai spune că este a doua oară când se întâmplă acest fenomen în biserica parohiei. „A fost anii trecuți o icoană a Maicii Domnului de la iconostas care a lăcrimat. De ce? Nu știu. E ceva ce pe mine mă depășește rațional și doar constat că se petrece.”

Parohul susține că nimeni nu a atins icoana și nu a verificat lichidul care curge.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *