Semnal de alarmă pentru specialiști. Mărturisirile cutremurătoare ale unei adolescente care s-a vindecat de COVID

O adolescent din Galați a postat recent pe pagina sa de socializare, un filmuleț în care povestește despre coșmarul pe cale-l trăiește după ce a ieșit din boală.

Medicii i-au spus că e vindecată, dar adolescenta bate pe la toate ușile spitalelor.

Fata are probleme mari de sănătate specifice sindromului Long COVID, iar specialiștii atrag atenția că se poate întâmpla oricui.  adolescenta bate pe la toate ușile spitalelor.

Ea vorbește despre probleme de respirație, presiune în piept, palpitații, amorțeli ale membrelor, oboseală, lipsa poftei de mâncare, vedere afectată, inflamație la cap și dureri de burtă.

„Simptomele sunt groaznice, nu am mai putut să-mi desfășor activităție fizice, cred ca am avut peste 80 de simptome, peste tot”, a spus tânăra. Fata a mai spus că anterior COVID nu a avut probleme de sănătate și că a făcut sport.

„Să ne între bine în cap: în locul acestei tinere poate fi oricând copilul oricăruia dintre noi! Imaginează-ți copilul în locul ei și apoi te întreabă ce ai face să îți păzești puiul de o asemenea boală care i-a răpit ani de zile din viață. Băiatul meu cel mare are 17 ani. Mi se face negru în față ochilor doar când încerc să îmi imaginez”, a scris cercetătorul Octavian Jurma, pe Facebook.

Numeroși oameni au avut simptome asemănătoare după ce s-au vindecat de COVID, potrivit studiilor realizate de specialiști din întreaga lume.

Lucian Ionescu

1 thought on “Semnal de alarmă pentru specialiști. Mărturisirile cutremurătoare ale unei adolescente care s-a vindecat de COVID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *