Scandal în direct între Emil Boc și Emanuel Ungureanu. „Ești un terchea-berchea”

Totul a pornit după ce parlamentarul a anunțat, pe o rețea de socializare, că oferă o recompensă de 500 de euro celui care găsește lucrarea de doctorat a lui Emil Boc.

În replică, primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc i-a spus deputatului USR Emanuel Ungureanu că, lucrarea sa de doctorat a fost verificată de mai multe ori, a fost acredită de Comisia de Doctorate, iar demersul acestuia i se pare jignitor. 

„N-o să permit nimănui să încerce să-și bată joc de munca mea de 6 ani, pentru că a fost făcută corect, pe baza studiilor efectuate în țară și în străinătate, am susținut-o la Babeș Bolyai, a fost acredită de Comisia de Doctorate, am publicat-o și poate fi găsită la Bibliotecii Universității Babeș Bolyai și la alte biblioteci din țară, o am și acasă si pot oferi poze, detalii despre carte.

Înțeleg atacurile politice, accept ca cineva să spună că sunt prost administrator sau primar, dar nu să-și bată joc de munca și studiile mele,” a afirmat Emil Boc,

Deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a lansat disputa privind lucrarea de doctorat a edilului din Cluj-Napoca l-a întrebat pe Emil Boc : „Nu înțeleg de ce nu depuneți lucrarea de doctorat în original?”.

Primarul s-a enervat și mai tare și i-a răspuns deputatului că: „Nu accept să-și bată joc cineva de munca mea științifică, datează de dinainte de a intra în politică”.

„Ești un terchea-berchea”

Tonul discuției s-a aprins din momentul în care parlamentarul USR Plus i-a cerut edilului, în mod repetat, să-și publice varianta originală a tezei de doctorat pe Facebook.

„Nu înțelegeți că e publicată!” a afirmat Boc.

Ungureanu: Nu înțeleg de ce nu scanați teza și să o puneți pe FB?

Boc: Nu permit nimănui să-și bată joc de munca mea, cartea mea este publică, mai sunt exemplare din ea, dacă dorește cineva. A fost verificată de sute de ori, n-a găsit nimeni nicio problemă, nu pot accepta să facem din alb negru.(…)

Te rog să-ți vezi de lungul nasului, pentru că în afară de otravă nu ai făcut nimic, un terchea-berchea, ai luat 3% în alegeri cu mine (E. Ungureanu a candidat la primăria Clujului – N.R.). ” a răbufnit Emil Boc.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *