Parlamentari români amenințați cu moartea. „Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece”

Mai mulți parlamentari sunt amenințați cu moartea după protestul împotriva adoptării certificatului verde.

Acest gen de amenințări au fost adresate parlamentarilor ale căror mașini au fost distruse de către protestatari.

Unul dintre parlamentarii vizați este deputatul PNL Gabriel Avrămescu. Acesta a primit mesaje cu amenințări directe chiar și înainte de protestul de acum două zile.

„Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”, este mesajul primit de mai mulți parlamentari.

Gabriel Avrămescu a afirmat că nu este intimidat de amenințări și că este hotărât să facă plângere la Poliție. Parlamentarul spunea că se va sfătui cu colegii lui dacă vor face acțiune comună sau individuală.

Deputatul buzoian a anunțat în repetate rânduri că este un susținător atât al vaccinării anti-COVID-19, cât și al necesităţii introducerii certificatului verde.

„Din punctul meu de vedere, este un gest iresponsabil al unor persoane care nu înţeleg că vaccinarea este singura soluţie şi nu este o ameninţare la adresa unor politicieni, ci reprezintă o ameninţare la adresa oamenilor care au înţeles că vaccinul este ultima soluţie. E un mesaj care pune în pericol sănătatea publică. Eu susţin cu toată tăria această lege privind instituirea certificatului verde”, a precizat Gabriel Avrămescu. Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *