Tableta Dianei Șoșoacă a fost găsită. „ E totuşi furt!”

În scandalul uriaș care a avut loc între Diana Șoșoacă și jurnalista italiancă, tableta și leptopul senatoarei au dispărut.

Acesta a fost motivul pentru care Diana Șoșoacă a spus că în acestea erau secrete prin care o parte din NATO și UE ar putea fi eliminate.

După două săptămâni de căutări, tableta și leptopul au fost găsite în biroul unei alte senatoare, care spune că le-ar fi luat din greșeală.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru furt.

„Tableta Dianei Şoşoacă a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări. Uluitor cine i-a luat-o şi din ce motiv.

Circulă peste tot știrea aceasta, iar dacă este adevărată, mă gândesc că polițiștii de la secția 17 puteau să anunțe mai întâi păgubașul și abia după aceea presa.

Oricum, totul s-a datorat anchetei irlandezului zburător și Sistemul a trebuit să o dreagă cumva. Penibile instituții avem!

Ar trebui sa demisioneze toți în bloc, nu să încerce să mă oprească pe mine din a mai lua cuvântul, din a opera procesul legislativ sau (chiar) de a mai intra în Casa Poporului!”, a scris Diana Şoşoacă pe Facebook.

Momentul în care Diana Șoșoacă a constat lipsa celor două obiecte a coincis cu scandalul cu jurnalista din Italia, de la mijlocul lunii decembrie.

„Am depus ieri plângere la Parlament. Este procedura noastră internă. Mi s-a comunicat că se caută, pentru că este posibil ca fiind o geantă ca a tuturor parlamentarilor să fi fost confundată. Dacă nu apare până la ora 12, sunt rugată să depun plângere penală. Până acum nu s-a găsit!

Este un atac! Tableta STS ar fi trebuit să fie descoperită de STS în câteva secunde. Ieri, vorbind cu STS la telefon mi s-a comunicat că ei nu pot să detecteze tableta STS. Cum nu puteţi? Când aveţi sistem special de operare care detectează în două secunde locul în care se află. Avem un serviciu STS care nu face altceva decât să umble la voturi!

Se anunţă STS, SPP. E o procedură specială. Sunt demnitar al statului român. Nu mă duc la Poliţie. Eu anunţ pentru că sunt cu secrete de stat. Se ocupă STS-ul şi SPP-ul. E o altă procedură. Se aduce o echipă specială de la Parlament pentru a depune plângere. E o echipă operaţională solicitată special. E totuşi furt!”, a declarat Diana Şoşoacă.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *