Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Vasile. La mulți ani, tuturor sărbătoriților!

În prima zi a anului, pe 1 ianuarie, creştinii îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile cel Mare, iar peste 600.000 de români îşi aniversează onomastica.

Numele derivate din Vasile sunt: Vasilie, Vasilică, Vasilache, Vasi, Vasilis, Vasila, Vasilca, Vasilica, Vasea, Sile, Sica, Silica, Sică și Silică.

„Fie ca Sfântul Vasile pe care te bucuri să îl reprezinţi chiar din prima zi a Anului Nou, să-şi coboare binecuvântarea asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară. La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă în 2022 și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasilica/Vasile!”

„Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră/tandru, să-i luminezi pe cei din jur, să le aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la tine cu drag, ești foarte importantă/important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică inundată de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„De ziua numelui tău sfânt, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate la maxim, să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care le ai. La mulţi ani, Vasilica/Vasilică!

„Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Sfântul Vasile, al cărei nume îl porți, să aibă grijă de tine, să îți călăuzească toți pașii și să îți lumineze calea în viață. Te iubesc, femeie curată/bărbat curat cu nume sfânt!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări amuzante

„La mulţi ani, Vasilicoooo/Vasilicăăăă și să beeeei o şampaaaanieeee şi pentru noooi! Iar noi vom bea… două pentru tine!”

„De Sfântul Vasile fie ca toți, toți, toți, adică toți cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţe în acest moment special și să nu-ți mai dea drumul niciodată!”

„De ziua numelui tău sfânt să vină Sfântul Vasile și sfinții prieteni în casa ta cu daruri sfinte! La mulţi ani, Sfinte Vasile!”

„Pentru că azi este o zi specială pentru tine, prieten/ă drag/ă și pe de-asupra… Vasile/Vasilica, mă alătur mulțimii celor dragi care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate în 2022 și ever after!”

„Nici nu ne-am trezit bine după Revelion și vine Sfântul Ion! …Pardon, e de la… sifon! Sfântul Vasile e primul… campion! Adică tu! Domnul să te ajute să fii numărul 1 în toate!”

„Prima zi din Noul An este zi de… barosan! Sfânt ce numele îi porți, să-ți deschidă multe porți! Sănătate și iubire, mult noroc și fericire! La mulți ani, dai o berică, Vasilica/Vasilică?”

„Să-ți dea Sfântul tău de nume numai bine-n astă lume! Sănătate și iubire, bani să «turbezi» de fericire! De urat ți-am mai ura, dar e gata ciorba? Cum care? Aia de potroace! Că venim acum, n-avem ce-ți face!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pentru prieteni

„Să-ți dea Domnul sănătate, casă bună cu de toate, judecată înțeleaptă, viață lungă și ceea ce dorești să se împlinească! La mulți ani, Vasilica/Vasilică!”

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani, Vasilico/Vasile! Îți urez un an magic!”

„Îți urez din inimă «La mulți ani!» pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Vasile, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!”

„Sfântul Vasile, al cărui nume îl porți, să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă în sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente speciale în viitor!”

„Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector când ţi-au ales numele să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, fericirii şi sănătăţii!”

„La mulţi ani, Vasilica/Vasilică, te iubim, așa că musai să ciocneşti o cupă de şampanie şi pentru prietenii tăi! Adică și pentru noi!”

„Îti urez, prietenă/prietene dragă/drag, din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă decât de bucurie și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu o regreți! La mulți ani, Vasile!”

Mesaje, SMS-uri, urări și felicitări pentru iuibit/iubită

„Din prima zi din Noul An, iubitul/iubita meu/mea, mă lasă Sfântul tău Vasile să-ți urez din suflet iubire, sănătate, noroc și zile senine alături de mine!”

„Fiecare fulg de nea să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate și multe… toate dorințele împlinite de la un Sfântul Vasile la altul! La mulți ani și numai bine! Lângă mine!!!”

„Cu simple cuvinte îți urez fierbinte mulți ani înainte! Ani cu cer senin și noroc deplin! Ani cu porți deschise pentru-ale tale vise! Te iubesc și te doresc, dragostea să-mi împlinesc!”

„Este o zi specială, este ziua ta, dragostea mea! Sfânta/Sfântul sufletului meu, îți doresc de Sfântul numelui tău sănătate și iubire, mult noroc și bucurie, chiar și un cont plin cu bani, te iubesc, la mulți ani!”

„Iubita/iubitul mea/meu, astăzi este o zi importantă pentru tine, pe care vreau s-omparți cu mine. Te iubesc și îți doresc tot binele din lume, Sfântul Vasile să te ocrotească alături de mine. La Mulți Ani!”

„Sfântul Vasile să-ți dea o zi frumoasă ca tine. Să ai parte numai de fericire și zâmbet. La mulți ani cu sănătate și… bani!”

„Azi este Sfântul Vasile. Tu îi porți numele și ești sfânta/sfântul inimii mele. Anul acesta 2022 să fie darnic cu noi! Sănătate și iubire, noroc și fericire! Toate alături de mine!”

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *