Accident mortal în prima zi a anului. O femeie a fost omorâtă pe trecerea de pietoni

În prima zi a anului 2022 s-a înregistrat și primul accident rutier în care, o femeie, în vârstă de 77 de ani din Pitești a murit, după ce o mașină a lovit-o pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs în localitatea Bascov, după lăsarea întunericului

În timp ce traversa strada pe DN7, femeia a fost acroșată și accidentată mortal de un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, tot din Pitești.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 77 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a fost acroşată şi accidentată mortal de un autoturism condus de un bărbat de 74 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe DN 7, pe raza localităţii Bascov, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Piteşti”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta nu  a consumat alcool.

Lucian Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *